banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 10th, 2011 | by ccesector6

0

Army in Concert

„Army in Concert”  a fost un succes inca de la inceputuri , gustul pentru muzica de calitate modelandu-se  in timp si transformand seria de concerte intr-o traditie care va  fideliza publicul romanesc din ce in ce mai dornic de a asculta acest gen de muzica.

Asociatia Culturala Teocta impreuna cu Centrul Cultural European Sector 6, Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Balcescu „Sector 4, Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ilfov si Serviciul Muzicilor Militare, organizeaza stagiunea de concerte a Orchestrei Reprezentative a Armatei sub binecunoscuta denumire de „Army in Concert” !

Organizatorii continua lista surprizelor pentru anul acesta, facand din fiecare concert unul remarcabil si special, pentru a conferi valoare sarbatoririi reale a implinirii celor 180 de ani de Muzici Militare.

Concertul din 10 martie 2011 a avut ca invitat un dirijor german de o inalta maiestrie artistica, Toni Scholl.  El  lucreaza ca dirijor invitat cu mai multe orchestre de renume, precum Orchestra Radio din Leipzig si Orchestra Politiei din Cehia. In saptamana  premergatoare concertului, maestrul Toni Scholl a sustinut si un master class pentru dirijorii orchestrelor de suflatori.

Tot din Germania, invitata special pentru acest concert, la vioara, a fost Anna Elina Reimers.

 

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑