banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 20th, 2022 | by ccesector6

0

„Cinema sub stele” în Parcul Drumul Taberei

Așa cum sunteți obișnuiți, în Sectorul 6 au loc cele mai inedite evenimente.  O nouă ediție „Cinema sub stele” a început în Parcul Drumul Taberei.

Vino să vezi filme din barcă sau hidrobicicletă, dar și pe pufuri comode amplasate direct pe iarbă.

Pentru trei zile (vineri, sâmbătă și duminică), lacul din Parcul Drumul Taberei s-a transformat în cinematograf pe apă. Un ecran gonflabil de 12 metri lungime și aproape 7 metri înălțime a fost montat pe fântâna din mijlocul lacului, iar spectatorii pot urmări filmele din cele 20 de bărci și 14 hidrobiciclete.

În cepe trei zile de cinematograf pe apă, acestea vor fi oferite gratuit primilor doritori, care vor veni la debarcader. Accesul pe lac se va face cu o oră înainte de începerea evenimentului – ora 20.00.

Cei care nu vor prinde o ambarcațiune se vor relaxa la film pe pufi colorați, ce vor fi amplasați pe iarbă, alături de un ceai rece.

 

”Cinema sub Stele”, organizat de Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Lipton, va avea loc în perioada 19-28 august, între orele 21.00 și 23.30, însă doar de vineri până duminică cinematograful va fi pe apă. Apoi, se va muta la amfitreatrul din parc pentru următoarele șapte zile.

 

Pentru toată perioada avem pregătite filme noi: de la documentare, animație și până la comedii, aventură, acțiune. ”Pentru mine, tu ești Ceaușescu”, ”Mărite-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiție oficială”, „Hai să cântăm din nou”, ”România Sălbatică”, ”Câinele, adevăratul meu prieten 2”, Mereu împreună”, ”Proful de spionaj”. În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară.

 

Întregul program se regăsește în afișul de prezentare al evenimentului.

 

Buna dispoziție și relaxarea la film în aer liber se vor muta apoi în Parcul Crângași, în perioada 2-11 septembrie, unde vor rula alte zece filme de top, tot în intervalul orar 21.00-23.30.

Vizionare plăcută!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑