banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 12th, 2021 | by ccesector6

0

“Salt Spre Performanță” – handbal pentru copiii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Administraţia Școlilor Sector 6, redeschide activitățile sportive pentru copii cu vârste între 6 – 17 ani, organizate în cadrul proiectului “SALT SPRE PERFORMANȚĂ”, demarat împreună cu Clubul Sportiv Fortuna București.

“SALT SPRE PERFORMANȚĂ” promovează sportul ca factor de dezvoltare, menținere și îmbunătățire a sănătății și condiției fizice, ca posibilitate de integrare socială a fiecărui copil prin exercițiul fizic practicat și al autodisciplinei.

Activitățile sportive se vor desfășura în sălile de sport și terenurile de sport din curtea școlilor din cartierele: Militari, Drumul Taberei și Giulești.

Pentru detalii privind participarea la activitățile sportive sau înscrierea copiilor în cadrul activităților desfășurate, datele de contact disponibile sunt: email: [email protected], telefon: 0722.661.669 – antrenor Alexandru Gurău.

În contextul epidemiologic actual, pentru desfășurarea în siguranță a activităților sportive desfășurate, antrenorii și profesorii Clubului, precum și participanții vor respecta măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică impuse de pandemia de COVID-19.

Astfel, pentru respectarea măsurilor de distanțare socială, numărul de copii participanți la antrenamente va fi limitat în funcție de dimensiunea sălilor de sport.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑