banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 12th, 2021 | by ccesector6

0

“Salt Spre Performanță” – handbal pentru copiii din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Administraţia Școlilor Sector 6, redeschide activitățile sportive pentru copii cu vârste între 6 – 17 ani, organizate în cadrul proiectului “SALT SPRE PERFORMANȚĂ”, demarat împreună cu Clubul Sportiv Fortuna București.

“SALT SPRE PERFORMANȚĂ” promovează sportul ca factor de dezvoltare, menținere și îmbunătățire a sănătății și condiției fizice, ca posibilitate de integrare socială a fiecărui copil prin exercițiul fizic practicat și al autodisciplinei.

Activitățile sportive se vor desfășura în sălile de sport și terenurile de sport din curtea școlilor din cartierele: Militari, Drumul Taberei și Giulești.

Pentru detalii privind participarea la activitățile sportive sau înscrierea copiilor în cadrul activităților desfășurate, datele de contact disponibile sunt: email: [email protected], telefon: 0722.661.669 – antrenor Alexandru Gurău.

În contextul epidemiologic actual, pentru desfășurarea în siguranță a activităților sportive desfășurate, antrenorii și profesorii Clubului, precum și participanții vor respecta măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică impuse de pandemia de COVID-19.

Astfel, pentru respectarea măsurilor de distanțare socială, numărul de copii participanți la antrenamente va fi limitat în funcție de dimensiunea sălilor de sport.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑