banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 3rd, 2019 | by ccesector6

0

Noi preselecții pentru ”Minisong Sector 6”

            Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, susține proiectul muzical “Minisong Sector 6”, unul dintre proiectele culturale ce au luat naștere în Sectorul 6 încă din anii 90. “Minisong Sector 6” vine în contextul preocupărilor constante ale instituției pentru educația și formarea tinerilor din sector. Proiectul este sprijinit și de Inspectoratul Școlar al Municipiului București Sector 6.

             O nouă preselecție va fi organizată pe data de 05 decembrie, de la orele 18.00, în incinta Școlii nr. 197 din cartierul Drumul Taberei. La preselecții vor putea participa copii din toate unitățile de învățământ primar și gimnazial ale Sectorului 6 și vor fi făcute de profesori acreditați – profesor de muzică – pian și canto, instructor – chitară și vioară și instructor de dans. În urma preselecțiilor din data de 29 noiembrie a.c., au fost selectați  30 de copii ce vor beneficia de cursuri gratuite de muzică – pian și canto.

            Proiectul “Minisong Sector 6” se adresează copiilor din toate unitățile de învățământ din Sectorul 6 și are ca scop formarea şi pregătirea copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani în domeniul artelor – muzică şi coregrafie, în cadrul unui nou grup “Minisong Sector 6”. Cursurile de muzică și coregrafie vor fi oferite copiilor din Sectorul 6 cu titlu GRATUIT.

            Cursurile vor avea loc în incinta Școlii nr. 197, de patru ori pe lună, în zilele de vineri, de la orele 17.00 la 20.00, timp de un an de zile.

            Istoria ”Minisong” a început în anii 90, când regretatul artist Ioan Luchian Mihalea, fondator și conducător al grupului vocal și al corului de copii ”Minisong”, a lansat proiectul în Sectorul 6, în incinta Școlii nr. 197 din Drumul Taberei, loc în care se desfășurau și repetițiile.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑