banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 29th, 2019 | by ccesector6

0

Seri culturale la Parohia Brâncuşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină seria de manifestări culturale reunite sub tema “Credinţă şi Cultură”. Evenimentul este organizat de Parohia Brâncuşi, în perioada 27 mai – 1 iunie 2019. 

Reprezentațiile se desfășoară în fiecare seară, de la ora 20:00, pe esplanada Bisericii Sfântul Ioan Rusul din cartierul ANL Brâncuşi, excepție făcând ziua de 1 iunie, când spectacolul pentru copii va începe la orele 11.00.

​Programul cuprinde piese de teatru puse în scenă de actori din cadrul Teatrului Naţional Bucureşti şi ai Teatrului Ţăndărică, dar şi concerte susţinute de profesionişti din cadrul Operei Naţionale Bucureşti şi ai Operei Comice pentru copii.

Primele două seri s-au bucurat de succes, participanții vizionând o piesă de teatru “Urma paşilor Tăi” și un spectacol de muzică românească. 

Programul evenimentului:

29 mai – orele 20.00 – Cântări corale ortodoxe

Interpreți: Corul „Evia” al Parohiei Brâncuşi, dirijat de Antonel Temistocle

Repertoriu: Cântări din perioada pascală 

30 mai – orele 20.00 – Seară lirică

Interpreți: tenorii Gabriel Bucur, George Ionuț Vîrban, Andrei Mihalcea, basul Ștefan Lamatic şi cvartetul Ambiental String Quartet.

Repertoriu: canzonete italiene şi napoletane.

31 mai – orele 20.00 – Seară de teatru 20 de ani în Siberia

“20 de ani în Siberia”- este un spectacol despre destinul unei țărănci bucovinence, autoare a uneia dintre cele mai importante mărturii despre calvarul din Gulagul sovietic. Printre cei 13.000 de români din nordul Bucovinei, care au trăit, în iunie 1941, groaza deportării, s-a aflat şi Aniţa cu întreaga familie. A supraviețuit regimului de înfometare, bolilor și muncii într-un mediu extrem de dur, reușind să își crească fiii și să se întoarcă cu ei pe plaiurile natale în 1961. 

1 iunie – orele 11.00 – Ziua copiilor

Concert susţinut de Corul Nostalgia și Corul Centrului de zi Sfinții Împărați Constantin și Elena; 

Piesă de teatru pentru copii (Teatrul Ţăndărică)

Repertoriu: Cântece tradiționale românești și din repertoriu internațional. 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook –  Serile Culturale Brâncuși – Credință și Cultură

GooglePhotos – Serile Culturale Brâncuși – Credință și Cultură

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑