banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 29th, 2019 | by ccesector6

0

Elevii află tainele studenției la “Conferința națională pentru elevi și studenți”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, susține “Conferința națională pentru elevi și studenți”, ediția 2019, eveniment organizat de Universitatea Politehnica din București (UPB).
Aflată la cea de-a doua ediție, “Conferința națională pentru elevi și studenți” a început pe 26 august și se va termina la sfârșitul lunii, pe data de 31 august. Evenimentul reunește 240 de liceeni din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2019 – 2020) din 30 de județe ale țării și un număr de 60 studenți ai UPB.

Ediție a doua a arată un interes crescut pentru profesia de inginer și totodată față de mediul academic din cadrul Universității Politehnica din București. Liceenilor li s-au alăturat 60 de studenți ai Universității Politehnice din București, rolul acestora fiind acela de coordonatori sau mai precis, de îndrumători spre înțelegerea și decriptarea tainelor mediului studențesc.
Timp de o săptămână, cei 240 elevi vizitează campusul universitar, facultățile Universității și centrele de cercetare, experimentează viața de student prin participarea la cursuri și laboratoare, la conferințe tematice, dezbateri și training-uri menite să contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și profesională.
Și cum viața de student nu înseamnă doar studiu, liceenii participă și la acțiuni recreative, sportive, artistice, care să îi ajute să-și formeze o imagine de ansamblu asupra vieții de student al universității politehnice din București, Sector 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑