banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 19th, 2019 | by ccesector6

0

“Concertul Tradițional de Anul Nou 2020” la Sala Palatului

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București – “Concertul Tradițional de Anul Nou 2020”, a ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Susținător al misiunii Orchestrei Simfonice Bucuresti, de a promova excelența în muzică și de a atrage tinerii în sălile de concert, Centrul Cultural European Sector 6 este partenerul  spectacolului, eveniment ce va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 30 decembrie, de la orele 19.00. Concertul va fi susținut de Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu, invitatul special fiind Linda Teodosiu.

Orchestra Simfonică București va interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică. Se va interpreta și melodia ”Oameni”, a cunoscutului artist Aurelian Andreescu. În plus, Linda Teodosiu va cânta pentru prima dată pe scenă o melodie în limba română.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale și novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale ”Salut CULTURA!.”

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii ”SalutCULTURA!”. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc sa participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.

Tags: , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑