banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on octombrie 3rd, 2019 | by ccesector6

0

Cupa “Echipa Campionilor” la karate, ediția a V-a

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural Sector 6, susține organizarea celei de-a V-a ediţii a Cupei “Echipa Campionilor” la karate.
Evenimentul sportiv va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2019, începând cu orele 09:00, în sala mare a Liceului cu Program Sportiv ”Mircea Eliade”.
Cupa “Echipa Campionilor” se adresează copiilor, minicadeţilor, cadeţilor, juniorilor si seniorilor care se vor întrece pe tatami. Competiţia va aduna la start peste 400 de sportivi din toate colţurile ţării, printre care şi sportivii legitimaţi la cluburile din Sectorul 6.
Concursul reprezintă o etapă importantă în calendarul Federaţiei Române de Karate, federaţie cu acreditare olimpică, şi o competiţie etalon pentru Campionatul Naţional şi Campionatul Balcanic ce vor urma în toamna acestui an.

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – Cupa “Echipa Campionilor” la karate, ediția a V-a

GooglePhotos – Cupa “Echipa Campionilor” la karate, ediția a V-a

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑