banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on martie 4th, 2020 | by ccesector6

0

“Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”, un proiect sportiv de clasă

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, cu sprijinul Administrației Școlilor Sector 6, continuă să susțină și în anul 2020 practicarea sportului într-o manieră accesibilă cât mai multor copii din sector.

Prin intermediul acestui program sportiv, derulat încă din anul 2017, este asigurat accesul gratuit la antrenamentele de handbal, sub supravegherea unor antrenori sau profesori cu experiență. Atingerea obiectivelor acestui program constă în participarea echipelor de juniori II și III, masculin și feminin, la cea mai mare competiție organizată la nivel național pentru disciplina sportivă handbal, respectiv Campionatul Național de Handbal, precum și calificarea echipelor de juniori II și III masculin în grupa Valoare a acestui campionat.

În cadrul programului “Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”, sunt înființate 9 grupe de copii (cu vârste între 6 – 15 ani) din trei cartiere – Crângași, Militari și Drumul Taberei, scopul fiind direcționarea tinerilor sportivi din școlile sectorului către o carieră în sportul de performanță, totul desfășurându-se aproape de casă.

Cei care participă gratuit la acest program sportiv au și posibilitatea de a se înscrie la diferite Festivaluri sau Turnee de mini – handbal sau baby – handbal, organizate de către Federația Română de Handbal sau Clubul Fortuna.

“Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță” este continuat și în 2020 pentru a susține activitățile sportive în rândul copiilor, în special a celor care provin din familii cu situații financiare precare sau cu probleme sociale, dar care au calități sportive deosebite. Toți aceștia sunt spijiniți și îndrumați către o carieră în sportul de performanță. 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑