banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on aprilie 22nd, 2010 | by ccesector6

0

Army in Concert

Orchestra Reprezentativa a Armatei a sustinut cel de-al patrulea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30.

Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o seara speciala cu muzica italiana, in care publicul a avut ocazia sa asculte celebre bijuterii ale culturii italiene („Barbierul din Sevilla”, „Cotofana hoata”, „Cavaleria Rusticana”, „Revista Rosiniana”, „Italiana in Alger” si altele). Pucinni, Rosini, Mascani si alti compozitori celebri si-au adus aportul la crearea unei atmosfere de neuitat.

Stagiunea „Army In Concert” a inregistrat in acest spectacol si o premiera: prezenta primului dirijor strain care a condus Orchestra Reprezentativa a Armatei.
Maestrul Fiorangelo Orsini este un dirijor de o valoare incontestabila, de talie internationala, si profesor la Conservatorul din Pescara. Din punct de vedere muzical,cunoasterea tehnicilor de compozitie si orchestratie ii permite sa inteleaga secretul fiecarei partituri.Pasiunea sa pentru muzica,precizia si caldura cu care conduce o orchestra,cat si carisma personala ii permit sa obtina intotdeauna efectele dorite.

Invitatul special al serii a fost Vlad Mirita care alaturi de Orchestra Reprezentativa a Armatei a interpretat : O SOLE MIO (EDUARDO DI CAPUA) si NESSUN DORMA (GIACOMO PUCCINI).

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑