banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 25th, 2019 | by ccesector6

0

UPB Music Festival în campusul Universității Politehnica

Asociația Studenților din Universitatea Politehnica București – AS POLI reprezintă cea mai mare asociație studențească din Universitatea POLITEHNICA din București, cu o vechime de 15 ani și membri ce aparțin tuturor facultăților din UPB. AS POLI realizează proiecte care se adresează studenților din universitate și care contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și la realizarea unei comunități studențești solide.
În cei 15 ani de activitate, AS POLI a organizat proiecte la care au participat peste 100.000 studenți, de la training-uri adresate unui grup de 20 persoane până la târguri de joburi cu 3.000 de studenți. Asociația este membră a Uniunii Naționale a Studenților din România.

Asociația Studenților din Universitatea Politehnica București – AS POLI cu sprijinul Universitatii POLITEHNICA din București, cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România, organizează în data de 27 septembrie primul festival de muzică din Europa dedicat în mod exclusiv studenților unei universități.

Pe fondul interesului ridicat al generației tinere față de festivaluri și muzică electronică, UPB Music Festival va fi organizat în campusul Universității POLITEHNICA din București, în intervalul orar 12:00 – 04:30. La eveniment sunt așteptați peste 5.000 studenți UPB. Pe scenă vor urca artiști cunoscuți la nivel național, dar și studenți ai universității.
De la ora 12:00, participăm la scrierea inedită a unui manifest social ce implică realizarea și semnarea unei perechi uriașe de jeanși cu scopul creșterii gradului de conștientizare cu privire la cauza copiilor cu boli rare din România. Este componenta de implicare socială, proiect gândit împreună cu DHM Company ce stă sub umbra campaniei Jeans4Dreams pentru Asociația Copii în Dificultate.
Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Generale a Municipiului București, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, DHM Company și al Asociației Varyafin.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑