banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 5th, 2021 | by ccesector6

0

Expoziții, concursuri, audiții muzicale, toate la Biblioteca la firul ierbii

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este și la acest sfârșit de săptămână alături de proiectul Biblioteca la firul ierbii.

Acesta este implementat de către Biblioteca Metropolitană București (BMB) care susține educația și creativitatea tinerei generații, prin organizarea unor activități interactive, captivante care să promoveze pregătirea și învățarea nonformală prin cultură.

Sâmbătă, 07 august, începând cu ora 17:30, Biblioteca la firul ierbii va fi din nou în cel mai frumos parc din București – Parcul Drumul Taberei.

Bibliotecarii BMB au pregătit o nouă serie de evenimente și expoziții educaționale menite să transpună creativitatea și imaginația celor mici, jocuri de masă, concursuri, expoziții participative găzduite de Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și audiții muzicale.

Și pentru că nu există copil care să nu iubească poveștile, atelierele de lectură Teatrul de Păpuși „Licurici” îi vor purta pe cei prezenți în lumea fantasticului.

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a-și face, în mod gratuit, un permis de bibliotecă și chiar vor putea împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

Pentru mai multe informații, puteți accesa bibmet.ropentru toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑