banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 20th, 2019 | by ccesector6

0

Stagiunea SalutCULTURA! continuă cu Mozart și Beethoven

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă Stagiunea SalutCULTURA! alături de Orchestra Simfonică București, cu seria Capodoperelor Marilor Compozitori.

Concertul “Simfonia Clasică” va avea loc mâine, 21 mai 2019, și va fi o seară simfonică, dedicată celor doi mari piloni ai istoriei muzicii: Mozart și Beethoven. Melomanii sunt așteptați de la orele 19:00, la CinemaPRO.

Invitatul special al Orchestrei Simfonice București va fi dirijorul Cem Mansur (Turcia), alături de care artiștii vor intepreta Simfonia Nr. 41 – “Jupiter” de Wolfgang Amadeus  Mozart și Simfonia nr. 7 de Ludwig van Beethoven.

Cem Mansur a studiat cu Leonard Bernstein la LA Philharmonic Institute și a lucrat cu mari orchestre și opere din întreaga lume. A dirijat premiera europeană a Simfoniei Nr. 4 și premiera mondială a Veni’s Creator, ambele scrise de Arvo Pärt. Pasionat de educația muzicală, Mansur este directorul muzical și fondatorul Turkish National Youth Philharmonic Orchestra.

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii SalutCULTURA!. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc sa participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – “Simfonia Clasică” – august 2019

GooglePhotos – “Simfonia Clasică” – august 2019

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑