banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on februarie 24th, 2011 | by ccesector6

0

Army in Concert

Asociatia Culturala Teocta impreuna cu Centrul Cultural European Sector 6, Centrul Cultural pentru UNESCO  “Nicolae Balcescu” Sector 4, Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale – Ilfov si Serviciul Muzicilor  Militare, va invita la concert.

„Army in Concert”, titlul sub care s-a desfasurat anul trecut Stagiunea de Concerte a Orchestrei Reprezentative a Armatei a intrunit deopotriva aprecierile criticii si iubitorilor de muzica. Acest fapt demonstrat si de auditoriul mare care a urmarit si ascultat periplul nostru muzical, ne determina sa reluam, cu acelasi succes, aceasta stagiune.

Conceptul stagiunii este o incursiune sonora pe teme de muzica clasica, muzica de opera, jazz, swing, muzica de film si pop, concept care incearca sa impuna  brand –ul „Army in Concert” ca un element de traditie si valoare in peisajul nostru muzical.

Stagiunea capata noi valente in acest an, fiind an omagial pentru Armata, Serviciul Muzicilor Militare implinind 180 de ani de existenta.

In data de 24 Februarie2011 la Sala Radio, Orchestra Reprezentativa a Armatei, a sustinut primul concert din actuala stagiune, sub bagheta dirijorului Aurel Gheorghita si l-a avut ca invitat special la pian pe HORIA MAXIM.

Prima parte a programului a cuprins Concertul pentru pian si orchestra in la minor al lui Edvard Grieg fiind urmat, in a doua parte, de Simfonia Nr. IX „Din lumea noua” a lui Antonin Dvorak.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑