banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on octombrie 11th, 2019 | by ccesector6

0

O nouă seară simfonică: Romantic 100%!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă seria evenimentelor culturale cu un nou concert din cadrul Stagiunii ”SalutCULTURA!”.

Concertul “Romantic 100%” va avea loc la Sala CinemaPRO, pe 15 octombrie 2019, de la orele 19:00, când Orchestra Simfonică București vă invită la o seară de muzică clasică romantică.

Deținătorul premiului I al primei ediții a Concursului de Dirijat BMI, organizat de Bucharest Music Institute, Samuel Seungwon Lee, revine la Cinema Pro alături de renumitul solist Vlad Maistorovici. Alături de Orchestra Simfonică București, cei doi muzicieni vor interpreta Carl Maria von Weber – Uvertura Freischutz, Brahms – Concertul în Re Major pentru vioară și orchestră și Simfonia I.

Concursul Internațional de Dirijat Orchestră Simfonică a fost organizat în perioada 25 – 28 iulie 2018.

Destinată dirijorilor tineri, competiția a adunat în ţara noastră 30 de participanţi din 15 țări, dintre care le menționăm pe cele mai îndepărtate: Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud, Taiwan, Japonia, Argentina, China și Columbia.

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii ”SalutCULTURA!”. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc să participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑