banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 6th, 2021 | by ccesector6

0

Seară de a cappella în Drumul Taberei la Festivalul SalutCULTURA!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la o seară muzicală în stil a capella în cadrul “Festivalului Salut CULTURA!”, eveniment ce are loc în Parcul Drumul Taberei, pe scena amfiteatrului.

În acest weekend, de la orele 19:30, vor urca pe scenă Blue Noise cu un concert de excepție. Formație a cappella, alcătuită din 6 voci pline de emoție se intitulează „laboratorul de voci” și amestecă stilul a cappella cu beatbox, diverse ritmuri de blues, pop sau jazzul anilor ‘50- ‘60.

Vocile „Blue Noise” au o pregătire artistică serioasă, o parte dintre ei fiind și cei care au pus bazele genului a cappella în România.

În palmaresul grupului vocal se înscriu numeroase concerte participând la Bucharest Jazz Fest, Brașov Jazz & Blues Festival, Festivalul Internațional „Craiova Muzicală, etc. Au colaborat cu artiști precum Răzvan Suma, Vița de Vie, Skizzo Skillz, Damian & Brothers, Alexandra Ușurelu.

Începând din 24 iulie, bucureștenii au participat în fiecare sfârșit de săptămână la o stagiune inedită de muzică în aer liber, unde au putut asculta diverse genuri de muzică de la clasic, blues, pop la jazz.

Parcul Drumul Taberei

07 August 2021

19.30 – 20.30 – Blue Noise

1. Pass me the jazz

2. Bumble bee

3. Gemiler Giresune

4. Prime time Blues

5. Dor de viață

6. Până când nu te iubeam

7. Banii

8. Improvizație

9. If Someday

10. I Feel It Coming

11. Splanky


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑