banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on martie 12th, 2019 | by ccesector6

0

Festivalul de Folk “Adrian Păunescu” are loc mâine în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină desfăşurarea celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Naţional de muzică folk „Adrian Păunescu”, organizat de Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” în sala ce poartă numele poetului.

Bucurându-se de susținerea primarului Gabriel Mutu, cea de-a VI-a ediție a evenimentului va avea loc mâine 13 martie 2019, începând cu orele 10.00, la sediul instituţiei de învăţământ din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 15, Sector 6.

Este pentru cel de-al șaselea an când autoritatea locală, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină concursul de interpretare vocală și creație muzicală la care participă elevi de gimnaziu și liceu din Capitală și din țară.

Anul acesta, vor intra în concurs elevi din București și din județeleIlfov, Vâlcea, Prahova și Dolj. Dintre aceștia, 31 vor participa cu piese la secțiunea interpretare și 8 cu melodii la secțiunea creație

La eveniment vor fi prezenți elevi, cadre didactice și artiști invitați. 

Programul evenimentului:

10:00 – 13:00 – Concurs de interpretare,

13:00 – 14:00 – Concurs de creație,

14:00 – 15:00 – Recital susținut de artiștii invitați,

15:00 – 16:00 – Decernarea premiilor.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care
și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță
începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului
Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro. În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBok – Festivalul de Folk “Adrian Păunescu” – 13 martie 2019

GooglePhotos – Festivalul de Folk “Adrian Păunescu” – 13 martie 2019


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑