banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 12th, 2021 | by ccesector6

0

Seri de teatru în Sectorul 6

Vară, soare, lectură, relaxare și seri cu spectacole de teatru. Toate în Sectorul 6. Vă invităm să fiți prezenți la serile culturale organizate de către Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 la mijlocul lunii lui Cuptor.

Seară de seară, parcurile Crângași, Drumul Taberei și Marin Preda vor intra în magica lume a teatrului prin spectacolele pe care Teatrul Evreiesc de Stat le va susține aici. 

Stand-up Lechaim! este un concert spectacol special, oferit de Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau și Andrei Miercure, acompaniați de orchestra Teatrului Evreiesc de Stat. Demonstrând frumuseţea muzicii evreieşti, ”Stand-up Lechaim!” cuprinde cele mai vesele cântece folclorice evreieşti, în armonie perfectă cu cea mai bună muzică populară românească. Klezmer, oraţii de nuntă, cântece de leagăn, de joc, de dragoste, de petrecere, lăutărești, satirice, într-un mix muzical din care răzbate exuberanţa, bucuria, veselia.

Actul de căsătorie – comedie

După 25 de ani împreună, Elimeleh instalatorul și soția sa, Shifra, foști rezidenți ai unui kibbutz, pregătindu-se pentru căsătoria fiicei lor, Ayala, descoperă că este posibil să nu fie căsătoriți oficial. În 1963, la premiera de pe Broadway, Kișon explica într-un interviu succesul fenomenal: „Piesa este despre viața oamenilor obișnuiți – familia unui instalator. Este important și are sens să scrii despre oameni obișnuiți, pentru că regii și președinții vin și pleacă, dar instalatorul rămâne mereu. Acest lucru îl face cel mai important om de pe pământ!”

Program:

13, 14, 15 AUGUST – Parcul Crângași

STAND UP LECHAIM – ORA 20.00

24 AUGUST – Parcul Drumul Taberei

ACTUL DE CĂSĂTORIE – ORA 20.00

 

28 AUGUST – Parcul Marin Peda

STAND UP LECHAIM – ORA 20.00

 

INTRARE LIBERĂ!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑