banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 25th, 2012 | by ccesector6

0

Festivalul Liceenilor

Noi talente promovate în cea de-a VII – a ediţie a Festivalului Liceenilor

Centrul Cultural European Sector 6 a organizat în perioada 25 – 27 mai 2012, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Liceenilor, manifestare ce şi-a propus să evidenţieze talentul artistic al elevilor din liceele Sectorului 6.

Festivalul care a debutat în urmă cu opt ani, sub sloganul ,,Primăvara tinerelor speranţe”, şi-a deschis  porţile vineri, 25 mai a.c, începând cu orele 17:00, prin concursul la Secţiunea Dramaturgie.Aceasta a cuprins recitaluri de poezie, scenete, fragmente teatrale etc..

La Secţiunea Dans, care a avut loc în a doua zi a Festivalului, liceenii au susţinut momente coregrafice de diverse genuri: pop-dance, dans sportiv, clasic, modern, balet. În ultima zi de Festival, s-a desfăşurat concursul la Secţiunea de Muzică. Au fost  abordate aproape toate genurile muzicale: rock, pop, instrumental, clasică, etc..

Gala Laureaţilor din  27 mai 2012, a acordat învingătorilor din cadrul tuturor secţiunilor festivalului, premii şi diplome.

Partener oficial al evenimentului: Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑