banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 1st, 2010 | by ccesector6

0

Ziua Nationala a Romaniei

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 au fost gazdele aniversarii Zilei Nationale a Romaniei pe 1 decembrie 2010 in parcurile Drumul Taberei si Crangasi. Bucurestenii au petrecut, in stil romanesc, cu fasole si carnati, parada militara si muzica de fanfara.

La Foisorul din Parcul Drumul Taberei si la scena din Parcul Crangasi, intre orele 07.00 – 12.00 s-a preparat fasole si carnati.  incepand cu  ora 12.00, bucurestenii au consumat una dintre cele 4.000 de portii preparate iar de la ora 13.00 au urmarit  parada militara desfasurata cu acest prilej.

Totodata, Primaria Sectorului 6 a participat la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si organizate de Ministerul Apararii Nationale atat prin prezenta Primarului Sectorului 6 la evenimentul prilejuit de Parada Militara care a avut loc in Piata Arcul de Triumf, incepand cu orele 11.00, cat si prin reprezentantii institutiei, incepand cu ora 9.00, la ceremonialul militar si religios de depuneri de coroane si jerbe de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol.

De pe 1 decembrie, orele 19.30, si pana pe 31 decembrie, Parcul Drumul Taberei a fost transformat in „Orasul de iarna”, iar pe arealul lacului au fost montate echipamente de agrement: carusel, trenulet electric, piste de masinute, jocuri de indemanare. Tot aici, au fost organizate spectacole pentru copii, cu animatori, concursuri si cadouri, iar in fiecare week-end al lunii decembrie s-au organizat spectacole cu recitaluri ale unor artisti consacrati.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑