banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on octombrie 25th, 2009 | by ccesector6

0

Ziua Nationala a Armatei

Mii de bucuresteni au sarbatorit, alaturi de Primaria Sectorului 6 si de Centrul Cultural European Sector 6, Ziua Armatei Romane – 25 octombrie, in Parcurile Drumul Taberei si Crangasi. Soldatii au oferit celor prezenti traditionala fasole si carnati, gatita in bucataria mobila de campanie.

Primarul Sectorului 6, a reiterat insemnatatea zilei de 25 octombrie. „Armata romana a stat la baza infiintarii statului roman. Vreau sa-i omagiez pe toti cei care au facut parte din armata romana. Ma plec in fata soldatilor! Cinste si respect pentru toti soldatii romani!”, a spus Primarul  in fata oficialilor, a veteranilor de razboi si a reprezentantilor autoritatilor centrale si locale.

Orchestra Statului Major, aflata sub bagheta dirijorului maior Liviu Voicu, a intonat imnul de stat si a sustinut un recital de exceptie in foisorul din Parcul Drumul Taberei. Artisti ai muzicii populare au intretinut atmosfera de sarbatoare, facand ca acest eveniment reprezentativ pentru toti romanii sa ramana in amintirea tuturor celor prezenti.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑