banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 5th, 2009 | by ccesector6

0

Ziua de Mos Nicolae

„Parcul lui Mos Craciun” a fost locul unde mii de locuitori ai sectorului 6 au ales in fiecare seara sa-si petreaca timpul liber alaturi de familie si prieteni.

In fiecare zi, Mosul a pregatit concerte, concursuri cu premii si multe surprize pentru copii, dar si pentru parinti. Masinutele electronice, roata cu lanturi si corzile de bungee jumping au fost principala atractie a „Parcului lui Mos Craciun”. In cortul special amenajat, comerciantii au avut cele mai frumoase cadouri de Mos Nicolae si de Mos Craciun, iar caruselul, trenuletul electric, masinutele si proiectiile de desene animate au adunat copii la distractie. Nu au lipsit food courturile, vinul fiert, ciocolata calda si dulciurile. Cel de-al doilea numar al ziarului lui Mos Craciun i-a asteptat  pe bucuresteni in parc, cu noi informatii, talonul pentru tombola Mosului de pe 23 decembrie si programul concertelor.

Sambata, inainte sa vina Mos Niculae cu cadouri in ghetute, copii au avut o surpriza dulce. Centrul Cultural European Sector 6 si primarul i-au invitat pe cei mici, dar si pe parinti si pe bunici, sa guste din cele 5.000 de portii de orez cu lapte ce au fost oferite incepand cu ora 12:00.

 

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑