banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on iunie 2nd, 2022 | by ccesector6

0

Ziua Copilului în Sectorul 6

Ziua Copilului în Sectorul 6 a fost sărbătorită cu mult fast, culoare și emoții în sectorul 6. Așa cum v-a obișnuit an de an, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 a pregătit de Ziua Copilului mega petreceri în Parcurile Drumul Taberei, Crângași și Tudor Vladimirescu.

Cei mici au petrecut de ziua lor alături de zâne, prinți, de Minnie Mouse, de Daisy și de alte personaje desprinse din desenele preferate. La atelierele de creație, copiii au primit diplome pentru măiestrie, iar cei mai îndrăzneți s-au transformat în personajul preferat cu ajutorul facepaintingului.

Cabina fotografică a devenit neîncăpătoare pentru zecile de familii care au plecat acasă cu o amintire.

Nu au lipsit piesele de teatru interactiv cu actori și păpuși. Au venit în parc chiar actorii de la Teatrul Țăndărică. Au mutat scena în parc pentru a-i sărbători pe cei mici cu piese de teatru.

În Parcul Crângași au avut loc activități cu cei care frecventează cursurile de la Conacul Golescu: șah, karate, dans, atelier de desen. Și aici cei mici s-au bucurat de piese de teatru jucate în aer liber de actorii Teatrului Evreiesc de Stat.

În Sectorul 6 a fost multă veselie și voie bună, a fost o zi intensă, plină de culoare, emoție, plină de părinți și copii fericiți. Pentru că așa ne place să vedem copiii, cu zâmbetul pe buze, fericiți și gălăgioși.

Vă invităm să vizionați un scurt film despre Ziua Copilului – AICI

 

 


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑