banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on septembrie 7th, 2018 | by ccesector6

0

“Zilele Ostășești” în Parcul Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează, pe 8 și 9 septembrie, în Parcul Crângași, evenimentul “Zilele Ostășești”.

Pe parcursul celor două zile, începând cu orele 13:00 se vor desfășura o serie de activități, precum expoziție de imagini militare – fotografiile ilustrând acțiuni din perioada războiului, de pe front, fotografii cu Regele Ferdinand și Regina Maria, dar și personalități reprezentative pentru Marea Unire.

Cei care vor participa la acest eveniment se vor bucura, în cadrul unui workshop ce va avea loc între orele 15:00 și 20:00 de sesiuni de face painting. În plus, timp de 5 ore, photo booth-ul va fi la dispoziția tuturor participanților care vor dori să-și facă cele mai frumoase fotografii magnetice.

Spre finalul serii, locuitorii Sectorului 6 se vor bucura de o oră de muzică militară. Muzica va fi interpretată de “Fanfara cu Chef de Viață” în ambele seri de la orele 19:00.

Începând cu orele 20:00, atât sâmbătă, cât și duminică, vor fi difuzate două filme istorice, care relatează evenimente importante din istoria României. Sâmbătă va fi difuzat filmul românesc ”Triunghiul morții”, iar duminică cinefilii vor putea viziona proiecția ”Noi cei din linia întâi”, ambele în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Intrarea este liberă.
Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – “Zilele Ostășești” – 8, 9 septembrie 2018

GooglePhotos – “Zilele Ostășești” – 8, 9 septembrie 2018

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑