banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iulie 29th, 2016 | by ccesector6

0

Vara vine orchestra în parc – Muzică şi voie bună în Parcurile Drumul Taberei şi Crângaşi din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, îi invită duminică, 31 iulie 2016, pe toţi cetăţenii în Parcul Drumul Taberei şi Parcul Crângaşi pentru a se bucura de muzică în aer liber.

“Muzica de promenadă” se va auzi în Parcul Drumul Taberei începând cu orele 19.00.
“YMCA”, “New York, New York” sau “It’s time to say goodbye” sunt doar câteva dintre melodiile cu care Karpaten Band Show va încânta audienţa.

“Tradiţiile de vară” vor începe în Parcul Crângaşi de la orele 18.00. Iubitorii de muzică populară vor petrece în compania Orchestrei Hora, alături de soliştii: Dîrstar Ioana (Ardeal), Norica Enache (Oltenia), Lorena Istrate (Moldova), Rizea Gheorghiţă (instrument nai), Ilie Roşu (Muntenia), Ene Daniel (clarinet).

Toţi locuitorii Sectorului 6 şi nu numai sunt aşteptaţi la evenimente, intrarea publicului fiind gratuită.

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

FaceBook –  Vara vine orchestra în parc

GooglePhotos –
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑