banner-top1



Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 15th, 2018 | by ccesector6

0

„Un pian pentru toți”, un succes muzical

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, împreună cu Asociația Liber la Educație, Cultură și Sport, a susținut în weekendul 12 – 13 mai proiectul Un pian pentru toți, eveniment cultural organizat pentru toți cei care iubesc muzica și, mai ales, pianul.

Proiectul „Un pian pentru toți” a cunoscut un real succes în rândul melomanilor, dar și în rândul publicului care s-a adunat în număr considerabil să asculte mini recitalurile de pian ce au avut loc timp de două zile la Plaza România.

La clapele pianului au cântat de la bebeluși, la persoane în vârstă, de la amatori la soprane, de la români la sud-coreeni, toți fiind uniți de muzică

Auzind de eveniment, un grup de elevi de la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București, printre care Matei Brânzei, Crismariu Maria, Saliu Dragoș, Perianu Maria și Dincă Alexandru, dar și profesorul Tiberiu Chiranuș, au venit la Plaza România pentru a încânta publicul cu piese din arii clasice.

De asemenea, soprana Nora Păunescu a surprins persoanele prezente printr-un moment de înaltă ținută.

Proiectul „Un pian pentru toți” a încurajat interacțiunea dintre cetățeni, participarea la viața culturală și accesul la cultură.

Proiectul a fost inițiat de Asociația „Liber la Educație, Cultură și Sport”, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, cu sprijinul Plaza România.

Participarea la eveniment a fost gratuită.

 


About the Author



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑