banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 8th, 2018 | by ccesector6

0

”Un pian pentru toți”, muzică la mall

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, împreună cu Asociația Liber la Educație, Cultură și Sport, vă invită să faceți parte din proiectul ”Un pian pentru toți”, eveniment cultural organizat pentru toți cei care doresc să se așeze în fața unui pian adevărat și să cânte.
Pe 12 și 13 mai, între orele 10.00 – 22.00, în rotonda Plaza România, vom oferi publicului un mod nou și interesant de a-și împărtăși talentele, creativitatea și de asemenea, de a experimenta liber muzica de pian într-un cadru non-formal, în afara sălilor de concerte.

Pianul la care oricine va putea cânta liber va fi amplasat în rotonda Plaza România și va sta la dispoziția tuturor celor care vor dori să se așeze și să încerce să impresioneze prin compoziții consacrate sau prin improvizații inedite.

Proiectul ”Un pian pentru toți” încurajează interacțiunea dintre cetățeni, participarea la viața culturală și accesul la cultură. Este un proiect inițiat de Asociația „Liber la Educație, Cultură și Sport”, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, cu sprijinul Plaza România.

Participarea la eveniment este gratuită.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – „Un pian pentru toți” 2018

GooglePhotos – „Un pian pentru toți” 2018

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑