banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 26th, 2016 | by ccesector6

0

„TOAMNA CULTURALĂ” se aşterne din nou în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează începând de luni în Parcul Drumul Taberei cea de-a doua ediţie a evenimentului „Toamna Culturală”.

Astfel, în perioada 29 august – 18 septembrie 2016, la peluza de lângă scenă, va fi amenajată o zonă de lectură unde vor fi amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, pături, balansoare, canapele din lemn şi burete, ghivece-bibliotecă.

Organizatorii pun la dispoziţia cititorilor sute de volume de care se pot bucura la faţa locului.

De asemenea, în cadrul evenimentului va exista un program artistic şi se vor desfăşura activităţi interesante, destinate tuturor categoriilor de public. Printre acestea: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie, ateliere de reciclare creativă, teatru de improvizaţie, recitale de muzică (chitară, pian) şi proiecţii de film.

Toamna Culturală” este un eveniment dedicat tuturor locuitorilor Sectorului 6 şi nu numai, care doresc să refacă atmosfera călduroasă a căminului în natură. Nimic nu se compară cu lecturarea romanului preferat în aer liber!

Programul detaliat se regăseşte în fişierul ataşat.
Intrarea este liberă.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑