banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 17th, 2017 | by ccesector6

0

Teatrul Masca vine în Parcul Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină seria de spectacole în aer liber susținute de Teatrul Masca în parcurile din București.
Parcul Crângași devine în zilele de 18 și 19 mai 2017 spațiul în care publicul se poate întâlni cu actorii Teatrului Masca, în fiecare zi de la ora 18.30.
Spectacolul Mateloții (Joi, 18 mai) urmărește aventura unui grup de marinari care, întorși din permisie, constată că flota lor a dispărut, fiind obiectul unui ultra secret și reușit experiment de tip Anvers. Rămași pe uscat, Mateloții își continuă antrenamentul și pregătirea în domeniul cultural și culinar, participând cu succes la eterna primă ediție a Festivalului Guvidul de Aur.
Vineri, 19 mai, va avea loc premiera spectacolului INVAZIA, în regia lui Mihai Mălaimare, o ,,paradă” de insecte – gigant care invadează spațiul urban și îl transformă cu ajutorul muzicii într-o lume de vis, de feerie!
INVAZIA este o explozie de senzații, publicul mișcându-se o dată cu insectele și devenind astfel o parte activă a spectacolului.
Accesul publicului la ambele spectacole este gratuit.

 

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑