banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 29th, 2017 | by ccesector6

0

Teatrul Masca anunță închiderea stagiunii de exterior 2017

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, îi anunță pe cetățeni că în acest sfârșit de săptămână vor avea loc ultimele reprezentații cu spectacole de exterior ale Teatrului Masca.
Astfel, sâmbătă, 30 septembrie 2017, începând cu orele 15.00, în Parcul Drumul Taberei, zona Amfiteatru, se va juca “Parizianca”.

Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca: “A fost o stagiune plină de satisfacții care ne-a fundamentat rolul de jucător principal în spațiul ofertei teatrale de exterior adresate Capitalei. Am propus, în acest an, cinci premiere care s-au impus imediat în atenția consumatorului de teatru bucureștean. Am reușit să creăm un ritm de cinci zile de spectacole pe săptămână și, dacă luăm în calcul și cea de-a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante pe care am organizat-o în această vară cu invitați din Austria, Olanda și China, putem spune că răspunsul Teatrului Masca la cererea bucureștenilor de cultură în aer liber a fost mai mult decât consistent. Urmează să ne luăm rămas bun, deocamdată, de la parcuri și să ne concentrăm pe lansarea următoarei stagiuni de interior”.
Mai multe detalii despre eveniment pot fi obținute la adresa www.masca.ro.

Accesul publicului la spectacol este liber.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑