banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 24th, 2013 | by ccesector6

0

Teatrul Masca – 23 de ani de la înființare

Manifestările prilejuite de aniversarea a 23 de ani de existența a Teatrului Masca vor debuta vineri, 24 mai 2013 și vor cuprinde o incursiune în lumea spectacolelor de toate genurile pe care publicul bucureștean și nu numai , le poate viziona atât în sală, cât și în spații neconvenționale. De vineri până duminică în sala și amfiteatrul din Bdul. Uverturii se vor juca spectacole din vastul discurs teatral cu care Masca ne-a obișnuit: teatru non verbal, statui vivante și commedia dell`arte. Fidel datoriei de onoare pe care o are față de valorile autentic românești, Centrul Cultural European Sector 6 va fi alături și în acest an de Teatrul Masca sprijinindu-l  în demersul acestuia pentru promovarea culturii românești și universale.

“Aniversarea a 23 de ani de la înființare înseamnă pentru noi un moment important de evoluție și transformare. Au fost 23 de ani încărcați de emoții pozitive, muncă, performanță și satisfacții profesionale alături de o echipă talentată.

Mulțumim publicului minunat pe care îl păstrăm în sufletul nostru și care ne-a stat alături! Aplauzele voastre, zâmbetele și bucuria cu care ne-ați primit fiecare spectacol ne fac mândri! Ne înclinăm în fața voastră și vă promitem că vom continua să ne spunem povestea, de fiecare dată într-o formă care vă va surprinde!”, declara Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ca o noutate în peisajul teatral românesc, Teatrul Masca va iniția și semna o convenție de colaborare a profesioniștilor din arta scenei denumită “Nuca” ce va reuni companii de teatru, festivaluri dar și personalități ale lumii artistice și are ca scop promovarea valorilor reale culturale, dezvoltarea unor relații bilaterale și educarea  percepției actului artistic.

Alături de Mihai Mălaimare vor semna protocolul convenției Iovan Ćirilov – director BITEF din Belgrad, Orlin Dyacov – director Teatrul Dramatic Sava Oganiov Ruse, Pascal Larue – director Théâtre de l’Enfumeraie, Alexander Grecu preşedinte UNITEM, Aura Corbeanu – vicepreşedinte UNITER, Doina Migleczi – director Teatrul Municipal Ariel din Rm. Vâlcea și Claudiu Pintican – director Teatrul Municipal din Baia Mare.

Manifestările vor cuprinde și o ceremonie în cadrul căreia Valentin Mihalache și Alina Crăiță vor deveni societari ai Teatrului Masca, iar actrița Laura Dumitrașcu Duica va fi inclusă în Hall of Fame.

Programul evenimentelor poate fi găsit pe www.masca.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑