banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iunie 15th, 2017 | by ccesector6

0

Surpriză muzicală pentru copii la sfârşit de an şcolar

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, le pregăteşte copiilor o surpriză muzicală, cu ocazia sfârşitului de an şcolar.

Cei mici sunt invitaţi la “Cartea poveştilor”, un spectacol de teatru muzical în trei acte, jucat de copii pentru copii.

Spectacolul va avea loc vineri, 16 iunie 2017, începând cu orele 19.00, în Parcul Drumul Taberei şi duminică, 18 iunie 2017, începând cu orele 19.00, în Parcul Crângaşi.

Povestea aduce împreună cele mai îndrăgite personaje din basmele româneşti.

La curtea lui Verde Împărat toată lumea este tristă. Zmeul a furat “Cartea Poveştilor”, iar personajele au rămas fără basmele lor.

Scufiţa Roşie, Ileana Cozânzeana, Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa încearcă să scrie o poveste alături de Verde Împărat, însă nu au inspiraţie. Le  rămâne un singur lucru de făcut: să-i cheme în ajutor pe Prâslea, Făt-Frumos, Greuceanu şi Harap Alb, patru eroi de poveste. Aceştia sosesc la curtea regelui, gata să salveze poveştile. Cei patru eroi pleacă într-o aventură prin pădurea vrăjită unde se luptă cu Gheunoaia şi cu Maştera cea Rea, ajungând la castelul zmeului. După o luptă aprigă, eroii cad la pământ şi sunt salvaţi de Corbul Pădurii, cel care are Apa Vieţii. Victorioşi, cei patru eroi se întorc la Curtea lui Verde Împărat unde aduc “Cartea Poveştilor” şi petrec alături de curteni, zi de vară până în seară.

Intrarea la spectacole este gratuită.

Toţi copiii sunt aşteptaţi să sărbătorească venirea vacanţei şi să se bucure de petrecerea timpului în aer liber!

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

16 iunie 2017 – Parcul Drumul Taberei

FaceBook – “Cartea poveştilor”
GooglePhotos – “Cartea poveştilor”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑