banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on noiembrie 24th, 2012 | by ccesector6

0

STUDENŢIADA – Învaţă să trăieşti STUDENŢEŞTE!

Primăria Sectorului sprijină Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România, în desfăşurarea festivalului Studenţiada, eveniment cu o tradiţie de şase ani, de care pot beneficia studenţii din peste 14 centre universitare, până în data de 25 noiembrie 2012.

În cadrul festivalului, studenţii au posibilitatea de a participa la o gamă largă de activităţi ce îi ajută în stimularea capacităţilor intelectuale, a spiritului de echipă, a activităţilor specifice studenţeşti şi cooperative şi, de asemenea, la îmbunătăţirea comunicării cu instituţiile publice locale şi centrale.

Astfel, studenţii vor avea acces gratuit la muzeu, operă, teatru, competiţii sportive, traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri, concerte.

Studenţiada este un festival realizat la nivel naţional, ce are ca scop desfăşurarea de activităţi şi proiecte promovate de organizaţiile membre ale Uniunii Naţionale a Tuturor Studenţilor din România.

Corul Regal marchează sfârșitul celui mai mare festival național studențesc „STUDENȚIADA” . Mulțumim tuturor susținătorilor și participanților!

Corul Regal este un grup coral de elită fondat în acest an prin colaborare între Asociația Studențească a Universității Naționale de Muzică București și Casa Regală a României. Formația se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu. Dirijorul corului – Razvan Arthur Rados. Corul Regal la prima apariție publică duminică 25 Noiembrie în clădirea rectoratului Universității Politehinca București. Concertul va avea loc în Amfiteatrul AN-010 la ora 19.00.
Intrarea liberă!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑