banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on iulie 16th, 2020 | by ccesector6

0

Steampunkt Art – expoziție în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită în acest week-end, de pe 17 până pe 19 iulie 2020, între orele 11.00 și 21.00, să participați la un eveniment inedit, o expoziție de artă contemporană.

În Parcul Drumul Taberei, la Amfiteatru, va avea loc o expoziție de Steampunkt Art, realizată de Gabriel Dinu, un locuitor al Sectorului 6.

Amfiteatrul se va transforma pentru trei zile într-un spațiu alternativ, nonconformist, actual ce va fi dedicat exponatelor realizate din piese auto refolosite. Artistul a creat o nouă destinație pieselor de mașină stricate, transformându-le prin viziunea sa creativă, în obiecte de artă.

“Încurajăm cultura, dorim să prezentăm cetățenilor din sector artiști mai puțin cunoscuți, dar cu un potențial artistic extraordinar. Invit membrii comunității noastre, dar și din tot Bucureștiul, să viziteze expoziția de artă în cele trei zile, pentru a ne aminti de frumusețea și unicitatea exponatelor”, a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

l


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑