banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on ianuarie 18th, 2019 | by ccesector6

2

Stagiunea SalutCULTURA! debutează în 2019 cu “Anotimpurile”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă și în 2019 proiectul SalutCULTURA!, alături de Orchestra Simfonică București. Primarul Gabriel Mutu invită bucureștenii, pentru al doilea an consecutiv, la întâlniri lunare cu muzica de calitate.

SalutCULTURA! debutează miercuri, 23 ianuarie, cu primul din seria celor 12 concerte speciale oferite de Orchestra Simfonică București – “Anotimpurile” lui Vivaldi. Concertul va avea loc începând cu orele 19:00 la CinemaPRO și îl va avea ca invitat special pe violonistul și dirijorul David Lefèvre.

Orchestra Simfonică București și David Lefèvre, prim Concertmaestru al Filarmonicii din Monte Carlo – solist și dirijor vor oferi o seară clasică, un concert în care veți avea ocazia să ascultați remarcabilele pagini muzicale compuse de Antonio Vivaldi – Cele Patru Anotimpuri și Astor Piazzolla – Cuatro Estaciones Porteñas.

Programul concertului:

Vivaldi La Primavera

Piazzolla Verano Porteño

Vivaldi L’Estate

Piazzolla Otoño Porteño

Pauza

Vivaldi L’Autunno

Piazzolla Invernio Porteño

Vivaldi L’Inverno

Piazzolla Primavera Porteña

David Lefèvre, solist și dirijor

David Lefèvre se definește ca fiind un reprezentant talentat și dinamic al tinerei generații de violoniști actuali. După un premiu I recunoscut pentru calificative excelente la Conservatorul de Muzică din Montreal, a fost printre puținii interpreți care au fost premiați timp de trei ani consecutivi de bursa majoră de la Arts Council of Canada. Acest lucru i-a permis să-și continue studiile la Conservatorul Național Superior din Paris. A câștigat nenumărate premii și a cântat alături de cele mai importante orchestre ale lumii.

Din anul 1999, este prim Concertmaestru al Monte-Carlo Philharmonic Orchestra. David Lefèvre poartă cu mândrie titulatura de Ambasador al Newzik, cea mai importantă aplicație pentru citirea digitală a partiturilor muzicale. David cântă în prezent pe o vioară magnifică Pietrus și Antonius Dalla Costa din 1750.

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii SalutCULTURA!. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc sa participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.

 

Albume foto pentru cetățeni!

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care
și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță
începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului
Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro. În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook –  Stagiunea #SalutCULTURA! – “Anotimpurile”

GooglePhotos –  Stagiunea #SalutCULTURA! – “Anotimpurile”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the Author2 Responses to Stagiunea SalutCULTURA! debutează în 2019 cu “Anotimpurile”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑