banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 13th, 2009 | by ccesector6

0

Sport si educatie „Cupa Municipiului Bucuresti la Rugby”

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 au sprijinit cea de-a 30-a editie a „Cupei Municipiului Bucuresti” – copii si juniori, organizata sambata, 13 iunie, de Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti. Intrecerea a avut loc la Clubul Sportiv Central al Armatei Steaua si s-a bucurat de un real succes in randul celor prezenti.

La competitia pentru „Cupa Municipiului Bucuresti” la rugby au participat echipe de copii si juniori din toata tara, membri ai cluburilor afiliate Asociatiei de Rugby. Micilor rugbisti prezenti la intrecerea sportiva, dar mai ales castigatorilor Cupei, li s-au acordat trofee, tricouri, racoritoare, dulciuri si numeroase carti cu caracter educativ si beletristic.

Educatia sportiva si cea culturala este punctul primordial pentru formarea tinerei generatii, de aceea, Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 sunt prezenti in a sustine acest gen de manifestari cu caracter sportiv – educativ.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑