banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on iulie 3rd, 2015 | by

0

Spectacol în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely’S” începe din acest weekend şi până în luna septembrie o serie de concerte în Parcul Drumul Taberei.

Orchestra de Estradă „Angely’S” este „o investiţie de suflet”, alcătuită din absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică, ansamblul abordează absolut orice gen de muzică, fiind prima orchestră de acest gen din România.

Ea a luat fiinţă cu scopul declarat de „a promova muzica instrumentală, românească şi internaţională”, dar şi de a dovedi forţa şcolii autohtone de suflători. Sunt 40 de instrumentişti de mare valoare, fiecare putând fi solist, dirijori fiind profesorii Cristian Marius Fircă şi Marius Şerbănescu.

Orchestra  „Angely’s” abordează un impresionant număr de lucrări în toate genurile, de la muzică românescă şi universală la piese folclorice româneşti şi internaţionale, prelucrări folclorice moderne şi clasice, lucrări în primă audiţie, muzică simfonică, de promenadă dar şi arii din opere celebre.

Vă aşteptăm duminică, 5 iulie 2015, începând cu orele 19.00 la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei să ne bucurăm împreună de muzică de calitate, bună dispoziţie şi relaxare.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑