banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on noiembrie 1st, 2009 | by ccesector6

0

SoNoRo 2009

Aflat la cea de-a patra editie, Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo va prezenta anul acesta 11 concerte la Bucuresti, Cluj si Iasi. Festivalul se va desfasura in perioada 1 – 13 noiembrie 2009 si va debuta in Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

„Festivalul SoNoRo nu isi propune sa placa, ci sa starneasca pasiuni, sa incante, sa vrajeasca. A patra editie a festivalului aduce 11 concerte si 25 de artisti internationali remarcabili, reinventeaza pentru muzica clasica noi sali inedite si abordeaza o tema noua cu fiecare concert. Editia 2009 a festivalului va oferi publicului roman o experienta artistica complexa, imbinand muzica de camera cu artele vizuale: pe langa concerte vom avea o proiectie de film in premiera, proiectii video si o expozitie de fotografie. ,, Prin calitatea interpretarii si prin diversitatea prezentarii ne dorim sa tinem treaza in continuare atentia publicului fidel si sa atragem tot mai multe persoane, tineri in special, in salile de concerte.” declara Razvan Popovici, directorul festivalului.

Centrul Cultural European Sector 6 este partener pentru al doilea an consecutiv al acestui festival ce reprezinta pentru iubitorii de gen o noua provocare muzicala ce face ca melomanul bucurestean si nu numai sa se regaseasca prin acuratetea, profesionalismul si calitatea muzicala a artistilor prezenti.

SoNoRo mai inseamna si o noua delectare muzicala ce imbina tonalitatile de gen, bucuria, arta si frumusetea muzicii universale.

Prin acest eveniment avem prilejul de a fi partasi impatimiti la concerte, souveniruri, rugaciuni si vise, serenade, maiestrie, matinee si interferente intr – un cuvant: SoNoRo 2009!
Sustinem astfel de evenimente muzicale de top ce fac Bucurestiul sa renasca in fiecare an. Suntem bucurosi ca NOI, cei de la Sectorul 6, putem in continuare sa fim „ctitorii” originalitatii intr-un hatis desuet si cetos al calitatii oferite de amatori si diletanti.

Nu vom accepta niciodata ca valorile si profesionistii sa dispara dat fiind faptul ca noi ca oameni avem o datorie fata de urmasii nostri, si anume, vorba lui Kant: „omul nu poate ajunge OM decat prin educatie!”. Educatie pe care noi o facem atat prin calitatea actului cultural pe care il prezentam si il organizam cat si prin asocierea numelor de referinta din ceea ce inseamna artistii romani sau cei internationali.

Tags: , , , , ,


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑