banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on octombrie 2nd, 2017 | by ccesector6

0

În Sectorul 6 se desfășoară “Săptămâna Culturală”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină Universitatea POLITEHNICA din București în organizarea proiectului “Săptămâna Culturală”.

Evenimentul se desfășoară în perioada 02 – 06 octombrie 2017 și presupune o serie de manifestări culturale prin care sunt susținute creativitatea și imaginația.

Ceremonia de deschidere va avea loc astăzi, 02 octombrie 2017, moment la care va participa, alături de organizatori, și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

“Săptămâna Culturală” marchează 200 de ani de inovaţie, cercetare şi inginerie a Universității POLITEHNICA din București.

Programul complet al evenimentului este următorul:

Luni – 02 octombrie, orele 18.00, platoul din fața clădirii Rectorat:

Pentru a distruge mitul Lunea nici iarba nu crește, vă invităm să rămâneți mască la o seară de teatru în colaborare cu Teatrul Masca. Statuile vivante prind viață în complexul universitar Politehnica și vor însufleți personaje inedite într-un spectacol de teatru cu actori de excepție – Stil(l) Urban.

Participanți:

  • Gabriel MUTU – Primarul Sectorului 6 al Municipiului București;
  • Alexandra DOBRE – Directorul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”;
  • Anca Dana FLOREA – Managerul Teatrului Masca.

Ceremonia va începe cu discursul dlui. Mihnea Costoiu – Rectorul Universității POLITEHNICA din București.

Marți – 03 octombrie, orele 18.00, Amfiteatrul AN010 – Radu Voinea:

Marți nu sunt trei ceasuri rele, este conferința Viaţa studenților de altădată – moderator: domnul Rector al Universității POLITEHNICA București, Mihnea COSTOIU.

Participanți:

  • Profesor doctor inginer Cristian NICULESCU, Decan al Facultății de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor;
  • Profesor doctor inginer Ioan DUMITRACHE, Șef al Catedrei de Automatică și Ingineria Sistemelor;
  • Profesor doctor inginer Iulian RIPOȘAN, cancelar al Senatului Universității POLITEHNICA din București.

Miercuri – 04 octombrie, orele 19.00, platoul din fața clădirii Rectorat:

Vizionăm filmul Live, producător și regizor Vlad Păunescu, cu Tudor Chirilă și Rodica Lazăr în rolurile principale, o producție 2015 ce prezintă anchetele unei jurnaliste de succes.

Joi – 05 octombrie, orele 18.00, Amfiteatrul AN010 – Radu Voinea:

Conferința Modele de Succes, moderată de Vlad Mogoș.

Participanți:

  • Bogdan NAUMOVICI, absolvent al Universității POLITEHNICA din București, director de creație al celei mai importante companii de publicitate din România și unul dintre cei mai importanți oameni din publicitatea românească;
  • Elisabeta LIPĂ, campioană a României la canotaj de 25 de ori, declarată ca fiind cea mai bună canotoare a secolului de către Federația Internațională de Canotaj, în prezent, președinte al Federației Române de Canotaj;
  • Matei DIMA, BRomania – vlogger, producător, regizor, scenarist, actor, dublură ori personaj în clipuri virale ce au milioane de accesări;
  • Catinca Maria NISTOR – cunoscuta actriță a Teatrului Metropolis pe care o putem urmări în piesa de teatru Cine e fazanul?, piesă pentru care a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol secundar în cadrul Festivalului Naţional Serile teatrului studenţesc.

Vineri – 06 octombrie, orele 18.00, platoul din fața clădirii Rectorat:

Concert plin de surprize cu LIDIA BUBLE și The Targets și Mălina Avasiloaie în deschidere.

Vă așteptăm la “Săptămâna Culturală”, porția zilnică de cultură!

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

FaceBook – “Săptămâna Culturală” – 2017

GooglePhotos – “Săptămâna Culturală” – 2017

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑