banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 14th, 2016 | by ccesector6

0

Seară Magică – Concert Ştefan Bănică în Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 , prin Centrul Cultural European Sector 6 și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, împreună cu Plaza Romania, organizează sâmbătă, 17 decembrie 2016, evenimentul “Seară Magică”, la Plaza Romania (Rotondă).
Cel mai aşteptat moment al serii va fi concertul Stefan Banica ale cărui piese vor întregi atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Artistul va urca pe scenă alături de trupa sa, Rock’n’Roll Band, și grupul vocal The 50’S.

Corul Nostalgia, împreună cu MIRABELA DAUER, va încânta audienţa cu numeroase colinde care aduc atâta bucurie şi pace în suflet, vestind Naşterea Domnului. Colindele pătrund direct în inima celui care le ascultă şi îi amintesc oricărui creştin de bucuria Naşterii lui Iisus, dar şi de faptul că suntem oameni şi putem fi mai buni şi mai toleranţi cu semenii noştri.
Corul Nostalgia este alcătuit din 23 de copii şcolari, fiind un proiect al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 creat în urmă cu 10 ani pentru oameni.

Programul complet al evenimentului este următorul:

– orele 18.00 – 18.35: concert Corul Nostalgia – Colinde,
– orele 18.40 – 19.20: Concert Mirabela Dauer, Corul Nostalgia, Allen Alexandru – Colinde şi Cântece de Iarnă,
– orele 19.20 – 20.00: Recital Mirabela Dauer,
– orele 20.30 – 21.30: Concert Ştefan Bănică.

Participarea la evenimentul “Seară Magică” este gratuită, spectacolul fiind dedicat tuturor cetăţenilor aflați în pragul sărbătorilor de iarnă.
Programul complet îl găsiţi aici 👉http://www.ccesector6.ro/seara-magica-concert-stefan-banic…/

 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

GooglePhotos – Seara Magica

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑