banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 9th, 2018 | by ccesector6

0

“Sărbătorim Centenarul României în Diversitate”, în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6 și Romano ButiQ vă invită sâmbătă, 12 mai 2018, în Parcul Crângași, la concertul Sărbătorim Centenarul României în Diversitate”. Evenimentul îşi propune să promoveze cultura romă, muzica şi meşteşugurile practicate de romi.

Începând cu orele 15:00, vor începe activitățile specifice evenimentului: desene pe asfalt și pe tricouri cu pictorul George M. Vasilescu, expoziție de meșteșuguri, ucenicie la minut.

De la orele 18:30, va începe programul artistic al evenimentului. Prezentator va fi actorul Sorin Sandu.

Programul detaliat este următorul:

  • 18:30 – 19:20 – Ionică Minune și Taraf
  • 19:25 – 20:10 – Pepe (Band)
  • 20:15 – 21:45 – Mahala Rai Banda

 

Evenimentul va fi precedat – vineri, 11 mai 2018 – de o conferință intitulată Situația comunităților de romi la 100 de ani de la înființarea Statului Român Modern. Lecții învățate și viziuni pentru strategii de succes”. Discuțiile vor avea loc în sala de consiliu a Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149) și vor avea ca obiectiv identificarea contribuției romilor la întemeierea și dezvoltarea Statului Român Modern și, totodată, identificarea unor strategii viabile pentru dezvoltarea comunităților de romi din România. Printre invitați se numără reprezentanți ai ambasadelor acreditate la București, reprezentanți guvernamentali și ai organizațiilor nonguvernamentale.

 Programul conferinței: 

  • 12:00 – 12:20 – Discursuri introductive – Situația comunităților de romi la 100 de ani de la înființarea Statului Român Modern
  • 12:20 – 15:00 – Dezbatere asupra situației actuale a romilor. Bune practici și stategii de viitor.

 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – “Sărbătorim Centenarul României în Diversitate”

GooglePhotos – “Sărbătorim Centenarul României în Diversitate”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑