banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 8th, 2015 | by

0

Sâmbătă, 9 mai, Ştefan Bănică, concert de Ziua Europei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, va organiza un concert prilejuit de aniversarea Zilei Europei, în  Parcul Crângaşi.

Sâmbătă, 9 mai, începând cu orele 19:30, în unul dintre cele mai mari parcuri ale Capitalei muzica uşoară va fi acasă la ea.  Momentul este special pregătit pentru locuitorii urbei ce vor sărbători alături de noi cea mai importantă zi europeană din an.

Trupa  JUKEBOX  va deschide seara de muzică cu piese ca : Moving On, Lonely in Heaven, Ta-RA-RI, Sara, Picuri de Rai, Ascultă, etc.

Din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” difuzată de Prima TV.

Evenimentul va culmina cu urcarea pe scenă a îndrăgitului cântăreţ Ştefan Bănică care va cânta şi va dansa începând cu orele 20.30 pentru toţi cei care ni se vor alătura.

Concertul va fi la un nivel de mare excepţie, bucurând audienţa şi reuşind să adune energiile interpreţilor pentru a oferi auditoriului o versiune plină de căldură, de culoare şi contur stilistic.

Intrarea este liberă şi aşteptăm câţi mai mulţi bucureşteni să ni se alăture pentru a sărbători Ziua Europei.

Concert Ziua Europei - Primaria Sectorului 6

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑