banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iunie 15th, 2017 | by ccesector6

0

S-a încheiat Cupa Intercartiere Falemi Nana – cea mai mare competiţie de fotbal pentru amatori!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, a fost partener strategic în organizarea Cupei Intercartiere Falemi Nana, cea mai importantă competiţie de fotbal pentru amatori din ţară. Evenimentul s-a desfăşurat în Bucureşti, în perioada 20 mai – 10 iunie 2017.

Participarea la competiţie a fost deschisă tuturor doritorilor cu vârsta de peste 18 ani, indiferent de aptitudinile tehnice sau de calităţile fizice ale acestora.

Au participat atât echipe deja formate, cât şi grupuri de prieteni motivate de prilejul de distracţie şi premiile puse în joc de organizatori.

Sâmbătă, 10 iunie 2017, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6 s-a disputat finala Cupei Intercartiere Falemi Nana.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a înmânat premiile pentru cele mai bune echipe din cartierele Capitalei, precum şi premiile speciale pentru cei mai buni jucători şi premiul pentru fair-play.

Valoarea totală a premiilor a depăşit suma de 10.000 euro.

 Cele patru echipe care au urcat pe podium sunt: Brazil, Tinerii Titani, FC Good Times şi Fly Friends.

Cupa Intercartiere Falemi Nana a însemnat, mai exact, 1.300 de jucători şi 2.700 de minute de fotbal autentic, totul având un numitor comun: dragostea pentru fotbal!

S-au scris poveşti frumoase timp de o lună, s-au născut rivalităţi, emoţii, promisiuni la antrenamentele mai serioase şi o dorinţă colectivă de a juca fotbal între prieteni, vecini sau colegi.

Cupa Intercartiere Falemi Nana a reuşit ce şi-a propus: să aducă amatorii pe terenul de fotbal şi susţinătorii în tribune!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑