banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on aprilie 7th, 2017 | by ccesector6

0

“Romano Ghes” în Parcul Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, şi Asociaţia Romano ButiQ organizează mâine, 8 aprilie 2017, în Parcul Crângaşi (la scenă), evenimentul “Romano Ghes”, prilejuit de Ziua Internaţională a Romilor.

Începând cu orele 14.00, vizitatorii vor putea să participe la ateliere de poveşti şi basme, de meşteşuguri şi artă romă, şi se vor bucura de momente artistice.

Programul detaliat al evenimentului este următorul:
Orele 14.00 – 19.00:
• MC Sorin Sandu şi ateliere de poveşti şi basme
• Ateliere de meşteşug şi artă romă: argintar – vor fi realizate modele inedite de bijuterii din argint; rudar – vor fi realizate diferite obiecte din lemn; măturar – va fi prezentată tehnica prin care sunt realizate măturile; florari – vor fi create aranjamente florale; toboşar – se va arăta măiestria de a cânta la tobe.

Orele 19.00 – 19.45:
• Concert Nicole Cherry

Orele 20.00 – 21.30:
• Trupa Mahala Rai Banda.

Evenimentul îşi propune să promoveze cultura romă, muzica şi meşteşugurile practicate de romi, cu ocazia sărbătorii internaţionale.
Intrarea la “Romano Ghes” este liberă.

Poliţia Locală Sector 6 va acţiona pentru menţinerea ordinii publice, conform competenţelor, asigurând buna desfăşurare a evenimentului.
Ziua Internaţională a Romilor se sărbătoreşte în fiecare an, la începutul lunii aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat naştere la Londra, în anul 1971, la primul congres internaţional al romilor.

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

FaceBook – “Romano Ghes” în Parcul Crângaşi, 8 aprilie 2017

GooglePhotos – “Romano Ghes” în Parcul Crângaşi, 8 aprilie 2017

 
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑