banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on decembrie 19th, 2013 | by

0

Primăria Sectorului 6 a deschis Târgul de Crăciun

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, a deschis ieri după amiază, în parcarea Plaza România Mall, Târgul de Crăciun. Până pe 24 decembrie, toţi  bucureştenii sunt invitaţi să viziteze locul unde tradiţiile populare vor fi la loc de cinste.

În Ograda lui Nea Marinică, după tăierea porcului, sunt zilnic pregătite bucate tradiţionale româneşti, precum: cârnaţi, caltaboş, tobă, jumări şi afumătură, toate preparate şi condimentate după reţete moştenite de generaţii, pe care doritorii le vor putea degusta după poftă. Alături de sfârâitul grătarelor, nu lipsesc funiile de ceapă roşie, mujdeiul, murăturile şi nici pâinea caldă, de casă.

Părinţii care vor veni la Târg însoţiţi de copii le vor face acestora o mare bucurie fiindcă, lângă bradul împodobit, Moş Crăciun îi aşteaptă cu drag, în sania sa magică, pentru a-i ţine pe genunchi şi a le asculta dorinţele. În plus, le pot oferi dulciuri de casă, ciocolată, baclavale, plăcinte şi cei mai gustoşi cozonaci cu nucă şi mac.

Atmosfera de sărbătoare este întreţinută de ansambluri şi artişti de muzică populară, uşoară şi etno, precum şi de numeroase grupuri de colindători, în fiecare seară, începând cu orele 17:00.

Cei care nu au cumpărat încă un cadou pentru cei dragi o vor putea face vizitând standurile cu decoraţiuni de Crăciun realizate de meşteri populari din toată ţara.

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑