banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 17th, 2018 | by ccesector6

0

Poli Olympics, un eveniment dedicat sportului

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, anunță startul înscrierilor la cea mai mare competiție sportivă a acestei primăveri, dedicată studenților la Politehnica. Aceștia sunt așteaptați, pe 19 și 20 mai, în Sala de sport a Universității Politehnica București la Poli Olympics, la o competiție pentru pasionații de sport și mișcare. Evenimentele sportive se vor desfășura în campusul Universității Politehnica din București (Splaiul Independenței nr. 313, Sector 6, București), în sala de sport și pe terenurile de lângă aceasta.

Modul de desfășurare a competiției sportive va fi următorul: fiecare facultate își va forma o echipă alcătuită din 20 studenți, 12 băieți și 8 fete, plus un profesor. Cele 16 echipe vor concura una contra celeilalte pentru a dovedi în ce facultate sunt cei mai sportivi viitori ingineri. La Poli Olympics sunt așteptați 320 participanți.
Cu ajutorul acestui proiect la care Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 este partener, Poli Olympics urmărește să aducă laolaltă studenții tuturor celor 15 facultăți ale Universității Politehnica din București în cadrul evenimentului dedicat în totalitate sportului. Acest eveniment constă în desfășurarea a zece activități sportive: fotbal, baschet, volei, tenis de câmp, viteză (ștafetă), cross, tenis de masă, șah, dans pe perechi și dance battle. 


În cadrul acestui eveniment vor avea loc zece competiții:

Fotbal – cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca 2 reprize a câte 10 minute, iar formula de joc va fi 5+1.
Tenis de câmp – cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca meciuri eliminatorii, după o piramidă stabilită, iar echipa va fi alcătuită dintr-un băiat și o fată.
Tenis de masă – cele 16 echipe vor fi distribuite în 4 grupe, se vor juca meciuri eliminatorii, după o piramidă stabilită, iar echipa va fi alcătuită dintr-un băiat și o fată.
Baschet 5V5 – se vor juca meciurile din cele 4 grupe, apoi meciurile eliminatorii. Echipa va trebui să aibă minim 2 fete.
Volei – o echipă va fi alcătuită din 3 băieți și 3 fete, se vor juca întâi meciurile din grupe, apoi cele eliminatorii.
Cross – se va alerga în două tranșe, fete și băieți, fiecare echipă va avea câte 4 participanți.
Alergat ștafetă – primele vor pleca fetele, urmând să dea ștafeta unei ture de băieți, apoi încă unei ture de fete și unei ultime serii de băieți..
Dans pe perechi – vor participa un băiat și o fată din fiecare echipă, aceștia prezentând un dans pregătit.
Dance battle – va participa un singur membru al echipei, iar momentul va fi improvizat.
Șah – competiție piramidă cu câte 2 participanți de la fiecare echipă.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑