banner-top1



Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on martie 26th, 2018 | by ccesector6

0

“Pe Aripile Muzicii”, un concert pentru întreaga familie

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă alături de Orchestra Simfonică București proiectul SalutCULTURA! cu un concept foarte popular în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie și o tradiţie de peste 100 de ani: concertele pentru întreaga familie.

Astfel, miercuri, 28 martie 2018, începând cu orele 19:00, Orchestra Simfonică București prezintă la Sala CinemaPRO concertul “Pe Aripile Muzicii”, ce îi va avea ca protagonişti pe dirijorul principal, Maestrul Jin Wang, și pe solistul invitat, violonista Simina Croitoru.

Concertul “Pe Aripile Muzicii” va fi o călătorie fascinantă în lumea muzicii de film. Publicul va avea ocazia să audieze coloane sonore din pelicule celebre, premiate și apreciate în întreaga lume, precum: “The Godfather”, “The Magnificent 7″, “Once Upon a Time in America”, “Zorba, the Greek”, “Spiderman”, “Cabaret”, “The Mask of Zorro”, “Dirty Dancing” sau “Singin’ In The Rain”. Ennio Morricone, Nino Rota, Elmer Bernstein, Henry Mancini, James Horner, Vangelis sunt doar câteva nume de compozitori renumiți în domeniul muzicii de film, ale căror capodopere vor fi interpretate în cadrul acestui spectacol. Dintre cele mai cunoscute teme muzicale interpretate de Orchestra Simfonică București se numără celebrele “Schindler’s List” şi “Scent of a Woman”.

Concertul “Pe Aripile Muzicii” este cel de-al doilea spectacol din cadrul stagiunii SalutCULTURA!, susținut de  Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6.

Stagiunea SalutCULTURA! reprezintă primul sezon concertistic al Orchestrei Simfonice București, o serie de concerte-eveniment, cu caracter lunar. Ediția 2018 omagiază Centenarul Marii Uniri de la 1918. Lucrări celebre ale compozitorilor români vor fi prezente în deschiderea programului fiecărui concert interpretat de Orchestra Simfonică București, alături de un repertoriu atent selectat și condus de noul dirijor principal, artistul austriac de origine chineză, Maestrul Jin Wang.

În calitate de Ambasador Cultural al României, Orchestra Simfonică București a fost prima instituție de gen din România care a fost invitată să facă un turneu în America Latină.

Cetățenii din Sectorul 6 care doresc să participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 până la data de 27 martie, orele 17.00.

 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – Stagiunea #SalutCULTURA – “Pe Aripile Muzicii” – 28 martie 2018

GooglePhotos – Stagiunea #SalutCULTURA – “Pe Aripile Muzicii” – 28 martie 2018

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the Author



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑