banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 2nd, 2009 | by ccesector6

0

Parcul lui Mos Craciun

Pe 1 decembrie, de la ora 19.00, a avut loc, in Parcul Drumul Taberei, deschiderea oficiala a evenimentului „Parcul lui Mos Craciun”. Centrul Cultural European Sector 6 a transformat Parcul Drumul Taberei in „Parcul lui Mos Craciun”. Prin urmare, in perioada 1 decembrie 2009 – 7 ianuarie 2010, una dintre cele mai importante zone ale Sectorului 6, Parcul Drumul Taberei, a imbracat haine de sarbatoare.

Venit din indepartata Laponie, Mos Craciun a adus in Sectorul 6 obiceiurile si datinile sarbatorilor de iarna, a Craciunului si Anului Nou. Pentru spectatori Mosul a pregatit spectacole zilnice. Au cantat: Ladies, Lili Sandu, Andreea Antonescu, Lavinia, Keo, Bambi, Corina, Roxy Rocks, Distinto, Crazy Win, Bere Gratis, Haiducii, Hara, Datina, Vunk, De la Vegas, Mioara Velicu, Magician, Keo, Mihai Traistariu, Narcisa Suciu, Irina Loghin dar si alti artisti surpriza. Nici cei mici nu au fost uitati, de aceea lor le-a fost rezervat un cort special, unde Mosul le-a pregatit un carusel, un trenulet, masinute electrice si proiectii de desene animate.

In parcul de distractii, Mosul si-a lansat si un ziar – „Gazeta lui Mos Craciun” – unde bucurestenii au putut  citi, gratuit, in 10.000 de exemplare saptamanale, cele mai noi stiri despre evenimentele din „Parcul lui Mos Craciun”. Cel mai important punct al ziarului a fost  talonul de participare la  marea tombola de Craciun ce a avut loc pe 23 decembrie 2009 si care a avut ca premiu… un autoturism. Piticii i-au trimis mosului scrisori, iar parintii s-au relaxat in court foodul amenajat pentru ei.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑