banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iulie 31st, 2016 | by ccesector6

0

În Parcul Drumul Taberei, „Stagiunea Muzicală în aer liber” – Orchestra de Estradă „Angely’S”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely’S” oferă şi în acest sfârşit de săptămână muzică de calitate, bună dispoziţie şi relaxare în Parcul Drumul Taberei.
Pentru că ultimele trei concerte susţinute de Orchestra de Estradă „Angely’S” au avut „priză” la public, locuitorii sectorului, dar şi toţi cei care vor să asculte muzică de calitate, o pot face în fiecare duminică până pe 13 septembrie a.c. bucurându-se de atmosfera feerică creată de muzică.
Repertoriul vast pe care îl abordează a făcut ca toate serile de duminică, să fie magice pentru toţi cei aflaţi în parc. Membrii orchestrei au interacţionat cu publicul nu numai prin muzică ci şi prin concursurile organizate ad-hoc. Toţi cei care au ştiut răspunsurile la întrebările cum ar fi: ce instrument este acesta sau cum se numeşte o anume melodie vor primi câte un CD cu „Angely’S”.

Vă aşteptăm duminică, 02 august 2015, începând cu orele 18.00 la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑