banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on aprilie 20th, 2018 | by ccesector6

0

Orchestra Simfonică București continuă stagiunea SalutCULTURA! prin concertele classics crossover -“QUEENClassics by Vlad Maistorovici”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă alături de Orchestra Simfonică București proiectul SalutCULTURA! cu un concept foarte popular – concert classics crossover.

Astfel, marți, 24 aprilie 2018, începând cu orele 19:00, Orchestra Simfonică București prezintă concertul “QUEENClassics by Vlad Maistorovici” la Sala CinemaPRO.

Pe scenă vor urca, alături de orchestră, artistul și dirijorul Vlad Maistorovici și invitații săi –  Robin Green (pian), Harry Cameron-Penny (clarinet), Christian Elliott (violoncel), Ferencz Áron (percuție).

Concertul face parte dintr-un concept foarte popular în întreaga lume – concertele classics crossover – și va fi o întoarcere în lumea muzicii celebrului Freddy Mercury, solistul formației The Queen.

Proiectul „QUEENClassics by Vlad Maistorovici” este un amestec de ritmuri pop și sonorități clasice.

Concertul este cel de-al treilea spectacol din cadrul stagiunii SalutCULTURA!, susținut de  Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6.

Stagiunea SalutCULTURA! reprezintă primul sezon concertistic al Orchestrei Simfonice București, o serie de concerte-eveniment, cu caracter lunar.

Ediția 2018 omagiază Centenarul Marii Uniri de la 1918.

Lucrări celebre ale compozitorilor români sunt prezente în deschiderea programului fiecărui concert interpretat de Orchestra Simfonică București, alături de un repertoriu atent selectat.

În calitate de Ambasador Cultural al României, Orchestra Simfonică București a fost prima instituție de gen din România care a fost invitată să facă un turneu în America Latină.

Vlad Maistorovici are o activitate internațională ca solist și muzician de cameră, cu un repertoriu care se întinde de la Bach la Turnage, prin Enescu și Freddie Mercury. Compozițiile sale sunt interpretate de orchestre și artiști de talie mondială.

Cetățenii din Sectorul 6 care doresc să participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 până la data de 20 aprilie, orele 17.00.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – Stagiunea #SalutCULTURA – “QUEENClassics by Vlad Maistorovici”

GooglePhotos – Stagiunea #SalutCULTURA – “QUEENClassics by Vlad Maistorovici”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑